Здравко  Димитров заяви, че все още не е решил окончателно

...
Здравко  Димитров заяви, че все още не е решил окончателно
Коментари Харесай

Обрат? Зико заяви, че все още не решил дали ще се кандидатира за втори мандат

Здравко  Димитров съобщи, че към момента не е решил дефинитивно дали да се кандидатира за втори мандат като кмет. Това се случи на днешното публично разискване за пробива  на Водната палата. Причина за изявлението му стана коментар на жител, който съобщи че оценката за плана може да се търси в изявлението на Бойко Борисов, че стопира Зико за втори мандат.
Прочетете още
„ Ще ви охладя пристрастеностите и ще ви кажа, че към момента не съм решил дали да бъда кмет втори мандат. Какво сме си споделили с господин Борисов, си е частен диалог. Няма връзка с плана ”, сподели Зико.

Припомняме, че при започване на ноември водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи на ст. „ Христо Ботев ”, че партията ще има нов кандидат-кмет за Пловдив. След това Здравко Димитров сподели,че решението  да не се кандидатира за втори мандат е негово и той го е съобщил на Бойко Борисов.

При повторното посещение  на Борисов в Пловдив на пречиствателната станция,  той сподели, че Зико ще остане на работа в партията и има цялостната негова поддръжка.

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР